PAJARIT TYÖRYHMÄ ESITTÄYTYY
Joka päivä sivulla uusi henkilöesittely
Tule mukaan seuraamaan!

Olen Kari Valto, Pajarit-romaanisarjan kirjoittaja. Iittiläis-elimäkeläis-kouvolalaisena Kymenlaakson seutu murteineen on minulle rakas.


On ollut etuoikeutettua ja kiehtovaa seurata Pajarit-kirjan kääntymistä näytelmäksi innokkaiden ja osaavien ihmisten tiimissä.

Haluamme tuottaa teille arvoisat katsojat viihdyttävän ja unohtumattoman kulttuurielämyksen.

Tervetuloa Elimäen kesäteatteriin vuoteen 1928!

Moikka, olen Heikki Junnola Korian Napalta.


Perheeseeni kuuluu rakas poikani Eetu.

Ohjaajamme Piia kysyi viime kesänä Lapinjärvellä nähtyämme, että tulisinko Elimäelle kesäteatteriin mukaan, Pajarit näytelmään. Syksyn mietittyäni rohkaisin mieleni ja lähdin mukaan, olen siis teatterin ensikertalainen. Ajattelin mielessäni jotain pientä roolia, mistä saisin rohkeutta ja kokemusta. Piian jaettua roolitukset, toivomus toteutuikin, mutta suurempana mitä olin ajatellut.Olen siis Pajareissa Ilmari Valto, pirtukeisari
'"Mitä varten rehkisin, ku helpomminkii tienaa?"

Olen Lauri Pönni ja niin sanotusti "Elimäen poikia". Tämän kesän Pajarit-näytelmässä olen Niilo Valto, Pajarin perheen nuorempi poika.Olin innoissani, kun kuulin, että Elimäen kesäteatteri tekee paluun kesällä 2023. Kun minua pyydettiin mukaan, niin en epäröinyt mukaan lähtemistä hetkeäkään.


Toivottavasti mahdollisimman moni löytää tiensä elokuussa Elimäen kesäteatterin katsomoon Moision pirtuliigan matkaan!
"Pahat Pajarit!"

Päivi Pollari. Olen Tilda, Pajarin emäntä. Tätä roolia toivoin salaa jo kirjaa lukiessani. Herkullinen hahmo!


Päiväsaikaan olen perheneuvolassa perhe- ja pariterapeuttina, joten teatterilla siirryn ajassa 100 vuotta taaksepäin tutkimaan samoja asioita kulttuurin keinoin.

On hienoa olla mukana seuraamassa ja toimimassa, kun Pajarit -kirjasta syntyy näytelmä. Kerrassaan upeasti toimivat yhteen projektin pääjehut eli ohjaaja Piia, musiikin luoja Ilja, koreografi Irja, kirjailija Kari ja Elimäen Nuorisoseuran Hannele.

Siinä ei voi Tilda muuta sanoin kuin, että "rauhoitun, jos saan" (pirtua).

Olen Nupposen Pekka, Mikkelistä kotoisin oleva pitkänlinjan teatteriharrastaja.
Muutin Elimäelle kahdeksankymmentä luvun alkupuolella ja olen sen jälkeen ollut mukana aktiivisesti teatteriharrastuksessa. Olen siviilissä jo eläkkeellä oleva palomestari.

Tässä näytelmässä esitän Pajarien vanhaa isäntää Emiliä, joka huseeraa poikiensa ja vaimonsa kanssa pirtuhommissa.

"Eiköhän riitä rähinäviina"

Heipsan

Mie oon Laura Happonen, näytelmässä Lea Valto, tai Pajari. Ensimmäinen on suku, jälkimmäinen talo!

Pajarit projektiin liityin isäni ehdotuksesta. Nuorempana näyttelin hänen kanssaan muissa Elimäen Kesäteatterin tuotannoissa, joten on kiva pitkästä aikaa nousta jälleen lavalle
hänen kanssaan! ��

Kun uskaltaa haastaa itsensä, saa sielunsa nauramaan ilosta.
Ensikertalaisena minut on otettu rohkaisten mukaan ja yhdessä kasvamaan Pajareiden porukkaan.
Harjoitusten siirryttyä ulos lavasteisiin, sai kyllä henkeä haukkoa! Onpa mieletöntä olla mukana tällaisessa elämän makuisessa, todellisiin henkilöihin ja heidän elämäänsä pohjautuvassa tarinassa.

"Maailma ei mukuloihin kaatua, päinvastoin!"

Rohkeus on aina valinta.

Hanna Huopainen, Nurmelan talon emäntä Hilma
Aarne:Miä oon Aarne tai sanovat myös Rahikkalan Roomeoks tai Kulhuan kultakurkuks. Yleensä minul on sana hallussa, mut kyl Arska kuunnellakii osaa, jos kaunis likka avaa syräntää.

Ilja

Olen Ilja Kaskimaa ja olen säveltänyt musiikit näytelmään. Olen pyrkinyt siihen, että musiikki olisi ajan hengen mukaista, itse olen mieltänyt musiikin ns. pseudohistorialliseksi. Hieman viittauksiakin aikakauden (ja vähän muidenkin aikakausien) musiikkeihin sävellyksistä löytyy tarkkakorvaisimmille.
Myös instrumenttivalinta (haitari, kontrabasso, viulu) on tehty ajan henkeä mukaellen.Sävellyksen lisäksi näyttelen myös Aarnea näytelmässä, mikä on tuonut omat haasteensa projektiin, kun olen joutunut hyppimään musiikin ja näyttelemisen välillä. Rooli oli vain niin hauska, että intouduin mukaan näyttelemäänkin.
Projekti on osaltani ollut todella mielenkiintoinen ja se on vaatinut pitkällisiä pohdintoja varsinkin kokonaisuuden eheyden kannalta. Musiikista on tullut matkan varrella merkittävä osa näytelmää ja sen dramaturgiaa.

Tiivistä yhteistyötä on tehty ohjaajan, kirjailijan ja koreografin kanssa, kun olemme yhdessä rakentaneet eheää kokonaisuutta. Käsikirjoitus ja laulujen tekstit ovat mielestäni todella hienosti ja hauskasti kirjoitettu, joten on ollut helppo päästä tunnelmaan käsiksi sitä kautta.J
ännittävää nähdä elokuussa mitä olemme saaneet aikaan yhdessä hienon porukan kanssa!

Olen Joona Virtanen, taiteilija ja muusikko.


Pajareissa näyttelen nuortamiestä nimeltä Nestori Frost. Naapurikylän lahja suomen armeijalle.

Pajarit on mahtava ajankuvaus Elimäen alueen historiasta. Itse historian harrastajana olen innoissani, kun pääsin mukaan Ilmarin pirtuliigaan.

Nähdään hämärähommissa.

Köyhä ruotumies kiittää.

Nimismies Anttila eli Terho Happonen Elimäen Kirkonkylältä johtaa poliisijoukkoja taistelussa salakuljettajia vastaan.


"Ainetta liikkuu tasaisesti niin Elimäen kuin Anjalan pitäjissä. Vilkkainta on ollut Raussilassa ja Metsäuodissa. Keskitämme voimiamme niihin."Poliisista päivää. Apulaisnimismies M. Pihlaja esittäytyy. Olen intohimoinen pirtun salakuljettajien metsästäjä. Hyvin ovat rysään jääneetkin. Saatamme kollegojen kanssa välillä tarkistaa pirtun laadun. Muutoin olen nuhteeton ja täysin raitis. Pyrin kunnianhimoisesti eteenpäin urallani. Välitavoitteeni on nimismiehen virka, muttei se siihen jää. Tulevaisuudessa näen itseni eduskuntatalolla päättämässä koko Suomea koskevista asioista. Vain taivas on rajana minulle. Olen jo hyvissä väleissä Sisäasiainministerin kanssa ja olen auttanut ministeriä laatimaan ohjeet rikoksesta pidätettyjen rekisteröimistä varten.


Takavarikko ja vararikko!

Pihlajan roolissa nähdään Eeva Happonen.

"Olen jo lapsuudesta alkaen rakastanut esiintymistä ja erityisesti näyttelemistä. Lapsena mulla oli Kuusaan Rekolassa asuessani useita alter-egoja, joita esitin spontaanisti pitkin katuja ja pihoja. Tärkeimmät roolihahmot olivat Suoniukko (jäljitteli Michelinin-ukkoa). Muskelit käsivarsiin tehtiin äidin vanhoista nailonsukista. Sukkiin tungettiin riepuja lihaksiksi. Naaman päällä oli myös nailonsukka. Siskoni maalasi punaisella tussilla suonet. Sitten ulos. Leikki loppui siihen, kun pienten lasten vanhemmat valittivat lapsiensa pelkäävän minua. En itse ymmärtänyt olevani pelottava. Halusin vain hassutella ja esiintyä. Toinen hahmo oli Sosiaalitantta, joka pelasti lapsia ilkeiltä vanhemmilta ja jakoi karkkia (jos oli) laukusta. Pajareissa olen tuntenut samaa näyttelemisen tuomaa paloa kuin mitä tunsin lapsena!"
Moikka! Mie oon Heinon Make, semmonen +60v. nuori mies. Teatteria oon harrastanut n.15v. Oon ollut Jaalan, Iitin ja Tirvan kesäteattereissa sekä Kuusankosken Teatterin proggiksissa mukana. Kaikenlaisia tehtäviä on vuosien mittaan tullut tehtyä niin näyttelijänä että soittajana.Teatteri on ollut hieno harrastus ja paljon upeita hetkiä antanut. Etenkin upeat näyttelijäkaverit vuosien varrella. Ja onhan se ollut itsellekin huisaa ett esiintymistä hirmusti jännittävä ukkeli menee yleisön eteen.Tähän Pajarit näytelmään tulin kun törmäsin Piiaan pari kesää sitten. Kyseli ett onko sulla kesä 2023 vapaa. No olihan se. Siitä asti sitten oltu mukana. On ollut hienoa seurata miten kirjan tekstistä muokkautuu näytelmä.Näytelmässä mulla on pari roolia, viinansalakuljettaja Urmas Saar sekä Elimäen konstaapeli Antti Suortti. Rosmosta poliisiksi ����. Hauska vastakkainasettelu.Kovalla innolla tätä on tehty koko porukan voimin ja kiva on ollut olla mukana. Tästä tulee hyvä joten kannattaa olla kuulolla. Tervetuloa Elimäelle 12.8. alkaen!

Olen Ari Ilonen, joutomies Elimäeltä. Ensimmäistä kertaa kesäteatterin touhuissa.

Minulla on Pajareissa kaksi roolia:
1. Pirtumies Pärt Virosta, joka myy pirtua Pajareilleja 2. Suomessa olenkin sitten nuorempi konstaapeli Jacob Strömmer Korialta, joka jahtaa Pajareita ja takavarikoi pirtua sekä aika ajoin myös maistelee tuotetta, että onko se sitä ihtiään.

Marja - Mari - Lindströmillä on useita rooleja, joista yksi on Pajarien kanssa pirtunmyynnistä kilpailevan Metsäuodin liigan karkeapuheinen Aulis Knaappila.


"Saatanan saatanan saatanan kosla. Rimpeen tää romu pitäs pukata helvetti. Sammalii ja oksii vähä päälle perkele."

Pajarit on hyvä näytelmä. Kaikki hahmot hyviä. Hauskoja persoonia. Lean laulu koskettaa aina.

Olen Teijo Liiri, Kouvolan keskustan liepeillä asusteleva yksityisyrittäjä.
Pajareissa minulle on suotu ilo ja onni (?) esittää useampaakin roolihahmoa, jotka ovat: Veikko Halme (räätäli/raittiuspoliisi), Eemeli Mäkelä (Hilman veli), valokuvaaja Karlsson ja pastori. Lisäksi olen anonyyminä kyläläisenä
kyyläämässä ihmisiä.

Olen ensikertalainen tällaisessa näytelmäproduktiossa, mitä nyt joskus kouluaikoina ollut joulunäytelmissä yms. Haasteita ja erinäistä säätämistä on siis riittänyt, mutta koitetaan vielä painaa sisulla syyskuun alkuun (viimeinen esitys 2.9.) asti...

"Hullu!"

Olen Luukas Kaskimaa ja tässä Pajarit-näytelmässä mä esitän Kallea, Kaupunkilaista, Anonyymiä sekä paikallista kollia nimeltään Sund Gammals.
Kotoisinkin olen täältä Elimäeltä. Näyttelijän hommia on tullut tehtyä jo aika lailla tähänkin asti - eikä ole ensimäinen esitys tällä samaisella lavalla.
Tää Pajarit-näytös on tosin ny 16v Lukelle vähän mielekkäämpi kun mitä nuorempana oli kansanooppera, ja tätähän on ihan helvatin hauska tehä.
Mahtava käsikirjotus, toteutus, ohjaus, musiikki, näyttelijät ja kaikki muukin.
Koko homma on mielestäni ihan mielettömän upea!

Olen Sonja Sihvola.
Aluksi täytyy todeta, että mitäpä sitä ei lastensa eteen tekisi. Niinpä lupasin autella taustalla, kun kaksi lastani ilmoittautuivat kesäteatteriin. Kun on jo niin monessa mukana, niin miksei teatterissakin.
Pian sain todeta auttelevani taustanäyttelijänä; kaupunkilaisena, anonyymina kyläläisenä, marttana ja hartaana kirkkokuorolaisena, jolla on "hurja" salaisuus. Ja muutaman vuorosanankin onnistuin opettelemaan.
Mielenkiintoista on, että martan ja kirkkokuorolaisen roolit yhdessä toivat mieleeni muiston edellisestä, alakouluaikaisesta roolistani Charlotta Lönnqvistinä, Aleksis Kiven hyväntekijänä. Vaikka aikataulut ovatkin olleet välillä haasteellisia, on näin hauskassa seurassa aika kulunut kuin siivillä.
Tervetuloa viihtymään!
"Tuntevatko herrat polkua pyhän hengen lähteille?"

Olen Vilma Elimäeltä ja näyttelen pajareissa Irja Valtoa, Pajarin perheen nuorinta.

"Viinapiru muutti meille silloin."

Pajarit on mielestäni hyvä näytelmä ja siinä on kiva olla mukana.

Irja Ahtovirta, koreografi.
Koreografin työ ei Pajareissa näy valtavina tanssinumeroina - tähän on luotu ehkä jopa viisi erilaista varsinaista tanssiaskelta - vaan se on ollut enemmänkin kehon kieltä, mielikuvien antamista, toimintaa, kulkuja tai joukkojen liikkumista lavalla.Se on ollut myös mm. pohtimista miten portaista pudotaan humalassa niin, ettei oikeasti sattuisi - ainakaan kovin paljon... ��
Pajareiden taiteellisen tiimin kanssa on ollut mahtavan hyvä tiivis yhteistyö (ja siis rakastan näit biisei!) Kerrassaan mainiot näyttelijät ovat hioutuneet rooleihinsa rohkeudella ja antaumuksella - ja lopputulos on mitä parhain!Pajareiden kanssa on ollut suuri ilo rehkiä (”vaikka helpomminkin tienais”��)!

Hei, tässä tulee tervehdys Nupposen Hannelelta!Olen paljasjalkainen Elimäkeläinen ja olen nuoruudesta asti ollut mukana Nuorisoseuratoiminnassa.Tämä Elimäen kesäteatteri on minulle tuttu paikka harrastaa kesäteatteria monipuolisesti jo 1980 luvulta asti. Kolmekymmentä kesää meni yhtäjaksoisesti kesäteatteritoiminnassa ja siihen mahtui kaikkea mahdollista. Kaikenlaisen taustatyön lisäksi monia rooleja, maskeeraamista, puvustusta, lavasteidentekoa, lipunmyyntiä, kanttiinitoimintaa jne... Äänentoisto lienee ainoa alue johon en ole koskenut. ��Kaikkea tätä seurasi kymmenen vuoden tauko, joka nyt Pajareiden myötä päättyy! Nyt taas täällä viemässä PAJARIT-projektia eteenpäin. Vastaan puvustuksesta yhdessä upean tiimin kanssa. Lisäksi vastuullani on käytännönjärjestelyt yhdessä Elimäen Nuorisoseura ry:n johtokunnan ja muun tuotantotiimin kanssa.Upeaa on ollut olla mukana hyvin ainutlaatuisessa kesäteatteriprojektissa, jossa kirjasta muokkautuu monien vaiheiden jälkeen musiikilla täytetty Elimäen historiasta kertova kesäteatteriesitys.Tervetuloa Elimäen kesäteatteriin seuraamaan lopputulosta!PAJARIT PAJARIT!
Olen Elimäen nuorisoseuran sihteeri Heli Lotti ja pitkään toiminut seurassa eri tapahtumissa ja teatterissa.Ihan näyttämölle asti en (vielä) ole päässyt. Pääsääntöisesti toimin taustajoukossa, oli sitten kyse siivouksesta, kahvitarjoilusta tai missä nyt milloinkin apua tarvitaan. Tänä vuonna "tunnen" toimivani Hannelen oikeana kätenä.Viimeksi Elimäen kesäteatterilla näyteltiin kymmenen vuotta sitten ja täytyy myöntää että taustatyön määrä on huomattavasti lisääntynyt. Liput ostetaan netistä, tarvitaan jos jonkinlaisia passeja, että voi toimia kahvilassa, järjestyksenvalvojana tai ensiapukin pitää olla saatavilla.Yhdessä johtokunnan kanssa olemme hakeneet tänä ja viimevuonna avustuksia, sillä näytelmän toteutus ei synny valmiiksi ilman rahaa.Kiitos kaikille avustuksia myöntäneille, sillä nyt se toteutuu, nimittäin PAJARIT TULEE ELOKUUSSA. Ja mikä parasta kantaesitys kuuluukin Elimäelle ��

Hei, olemme kohta 7.-luokkalaiset Usva ja Miia.
Esitämme näytelmässä enkeleitä, anonyymeja kyläläisiä ja lisäksi Usva tarjoilijaa sekä runonlausujaa ja Miia kaupunkilaista sekä järjestysmiestä.Miian mielestä kesäteatteriin osallistuminen on ollut hyvä idea, koska pääsee harjoittelemaan mahtavien tyyppien kanssa ja myös parin tutunkin kanssa. Miia harrastaa teatteria, vpk:ta ja pianonsoittoa.Usvan mielestä kesäteatteriin osallistuminen on ollut opettavaista ja kivaa. Usva ei ole näytellyt ennen missään. Usvan harrastuksia ovat viulun ja kitaran soitto.

Moikka kaikki!
Oon Liina Kivelä Lahest, ensimmäistä kertaa teatterin lavalla, kiitos Mummin ja Papan.

Olen useammassa roolissa, muun muassa kaupunkikohtauksessa. Lisäksi häärin piruna!

Ja vielä sen sanon että kova juttu tulossa!

Kuvassa piru (Liina) saa koreografiaohjeita Irjalta.

Olen Kleimolan Piia, Pajarit-esityksen ohjaaja.
Osaltani tämä projekti käynnistyi toukokuussa 2021, kun Rajulinin Sari aktivoi minut lukemaan Kari Valton kirjoittaman Pajarit-kirjan. Paikallishistoriasta kovasti kiinnostuneena kirja oli jo muutoinkin lukulistallani.Luin kirjan ja ihastuin! Näytelmäksi? No Todellakin! Ensin Karin kanssa taiteelliseen kokoukseen jonka jälkeen innostunut puhelu Elimäelle Hannelelle ja tadaa; siitä se projekti sitten käynnistyi! Talven 2021-22 aikana kirja näytelmätekstiksi ja seuraavan talven 2022-23 aikana teksti näyttämölle.Projekti on ollut monella tapaa tosi inspiroiva!-Tosipohjaisuus, paikallishistoria, mehevät henkilöhahmot, vauhtia ja vaarallisia tilanteita!-Kirjailija-Kari, säveltäjä-Ilja, koreografi-Irja, puvustus- ja muu taustatyö Hannele, Heli, Kaisa sekä muu johtokunta ja puvustustiimi, näyttelijätiimi Heikki, Hanna, Pekka, Päivi, Lauri, Laura, Vilma, Ilja, Joona, Markku, Ari, Terho, Eeva, Teijo, Mari, Sonja, Luukas, Usva, Miia ja Liina, muusikot Aava, Arttu, Jari, tekniikka-Anssi. Osaavaa, heittäytyvää, sinnikästä ja sitoutunutta porukkaa. Kanssanne on ollut ilo työskennellä!-Kouvolan kaupunki, JEV-säätiö, Elimäki-säätiö sekä Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiö. Mahdollistatte ja edesautatte. Nöyrä kiitos!Lauantaina 12.8.2023 klo 15 se paras vaihe vasta alkaa, kun saamme yleisö Teidät mukaan! Tervetuloa Elimäen kotiseutualueelle seuraamaan, miten pirtua salakuljetettiin ja mitä seurauksia toiminnasta tuli Elimäki-Koria-Iitti seudulle vuonna 1928…

**Olen Kaisa Kankala, Elimäen nuorisoseuran hallituksen suht uudehko jäsen, ja toimin Pajarit näytelmän työtiimissä.
Olen asunut Elimäellä vasta kolme vuotta, ja silti hyvin kotiutunut tänne. Tässä kylässä on potentiaalia vaikka mihin, jos tahtoa sen kehittämiseen löytyy.Kaikenlaista on tullut hoideltua kesäteatteriin liittyen. Lipunmyynnin hoitamisesta bajamajojen varauksiin, leipomista treeniväelle jne. Olen siis jokapaikan höylä. Ensimmäistä kertaa tällaisessä projektissa mukana, ja mukavaa on ollut.Nuorisoseura on yllättänyt positiivisesti porukallaan, samoin koko näytelmän porukka.


Huikeita uusia ihmisiä tullut tutuksi, ja jos itseäsi yhtään hipottaa ajatus Nuorisoseuraan liittymisestä, rohkeasti vaan mukaan. Aika ei käy pitkäksi, ja silti osallistua voi omien voimavarojen mukaan.Nähdään esitysten aikana lippuluukulla, ja toivottavasti myös nuorisoseurassa muutenkin.

Allan Henrikson, Mettäuotist', pienempien erien pirtutrokari,
alias Pauli Turkia.Eläkeliiton Elimäen yhdistyksen letunpaistaja, joka esityksen väliajan makkaragrilliltä "yleisön pyynnöstä" nostettiin rooliin esiintymislavalle muutama viikko sitten - vailla aiempaa kokemusta ja näkemystä näyttelemisestä.
Menettelee jotenkin etevien esiintyjien joukon jatkona - tahi jaloissa.*(Kiitollisen ohjaajan lisäys: Muun ryhmän ohella myös Pauli on etevä esiintyjä! ❤ Pauli hyppäsi projektiin mukaan viimemetreillä, pitkään kadoksissa olleen Allan Henriksonin olemukseen, ottaen homman nopeasti haltuun!) *

Pajareissa on musiikki tärkeä osa kokonaisuutta
!Ilja Kaskimaan säveltämä ja harjoittama mainio musiikki soi paitsi näytelmässä kuultavissa lauluissa - myös taustalla tuomassa ajan, paikan tai tunnelman tuntua.
Esityksessä on mukana kolme taitavaa muusikkoa. Haitaria soittaa Arttu Kunnasto, viulua Aava Kaskimaa ja bassoa Jari Immonen.

"Korpikapakassa sinitaivaan alla.Kenties Mustilassa taikka Korialla.Pikku hutikassa, korpikapakassa,kevennystä arkiseen ahteeseen."

Pajarit näytelmässä musiikki on tärkeä osa kokonaisuutta! Ilja Kaskimaan säveltämä ja harjoittama mainio musiikki soi paitsi näytelmässä kuultavissa lauluissa - myös taustalla tuomassa ajan, paikan tai tunnelman tuntua. Esityksessä soittaa kolme muusikkoa.


Olen Aava Kaskimaa, 19-vuotias taideintoilija. Kaikenmoisia teatterihommia on tullut tehtyä pienestä pitäen näyttelijänä, soittajana, säveltäjänä sekä valo- ja ääniteknikkona. Tällä kertaa olen lavalla viulua ”vinguttamassa”.

Muutettiin perheen kanssa Elimäelle kymmenen vuotta sitten ja vaikka peruskoulun jälkeen olenkin seikkaillut myös muualla, niin on kerennyt täällä paikat ja ihmiset tulla tutuiksi.

Kaikkea uutta on kyllä oppinut, kun on Pajareiden tarina tullut tutuksi. On ollut ihanaa nähdä sivusta ja olla osana tuomassa eloon esitystä, mutta hienoin osuushan on vielä edessä eli tietysti sen jakaminen muillekin!

Olen Arttu Kunnasto ja soitan harmonikkaa sekä johdan bändiä Pajarit -esityksessä.

Teatterimuusikkona olen ollut ennenkin, mutta kesäteatterissa mukana olo on ensimmäinen kerta. Hauska uusi kokemus!Elimäen kesäteatteri ja kotiseutumuseon alue on toki tuttu jo vuosien takaa.
Olihan vanhempani mukana täällä jo 80-luvun alussa ja minä tietysti mukana ihmettelemässä aikuisten touhuja. Siltä osin ympyrä on sulkeutunut ��

Tervetuloa nauttimaan esityksestä!

Olen Jari Immonen Kouvolasta ja soitan kontrabassoa Pajarit esityksessä.

Kesäteatterimuusikon kokemusta mulla on muutaman esityksen verran. Musiikkia olen harrastanut melkein koko ikäni ”oikeiden töiden” ohella, jotka olen jo jättänyt taakse.
Pajarit on hieno esitys jota on toteuttamassa hyvä porukka. Oman ”tontin” vinkkelistä erityismaininta sävellyksistä, ne ovat mielenkiintoisia ja hienoja teoksia.

Ei muuta kuin ensi-iltaa kohti!

Koko ryhmä VALMIS!

Esitelty ryhmä on valmis tuomaan esityksen näyttämölle lukuisten harjoitusten jälkeen.
Harjoitusaika ovi sukeutuu ja suuri ovi ensi-iltaan avautuu.

Valmiina ovat myös, ja oman maininnan ansaitsevat, taustajoukot. Puvustustiimi, liikenteenohjaus, järjestyksenvalvojat, ensiapupäivystys, lipunmyynti, asiakaspalvelu kesäteatterilla yhteistyökumppani Eläkeyhdistys Elimäki,
Jokainen on kokonaisuuden vahvin lenkki !

TERVETULOA PAJARIT ESITYKSIIN; ME OLEMME VALMIINA TEITÄ VARTEN!